duminică, 1 mai 2011

Vă pasă de monumente!

     Aceasta este concluzia la care am ajuns după un prim sondaj efectuat pe blog. Întrebarea lansată a fost următoarea: Credeţi că bisericile pictate de fraţii Grecu ar trebuie să fie mai bine promovate şi incluse într-un circuit turistic?

      Am primit 32 de răspunsuri (e drept că nu sunt foarte multe), dar ne-am bucurat pentru că 31 dintre voi aţi răspuns pozitiv şi o singură persoană a răspuns că nu este interesată. Vă mulţumim pentru interes şi de mâine, 2 mai, avem un nou sondaj. 

 

 

Un comentariu:

  1. sunteti mare!nu va mandriti ca va fuge duhul.Duhul cel bun.Impreuna salvam nu doar monumentul ci si ne salvam pe noi ca identitate spirituala care a creat acel monument.Va dati seama ca in Romania ar fi fost poate Raiul pe pamanat daca nu erau atatea traume istorice.Dar si asa, cat s-a pastrat, trebuie folosit ca sa fim si noi macar la o catime din sfintenia inaintasilor care au creat asa frumuseti.Faceti ceva mai mult:adunnati-ne intr-un ONG sau ceva,faceti tabere cu elevii si studentii si umblati din scoala in scoala din liceu in facultate si asa inchegam o constiinta de iubire nefornaitoare de valori.Cu respect,F
    Florin Niculescu
    tel:+40-758-042021
    +40-769-665769
    +40-733-977149
    email:florin.niculescu@fordaq.com
    office@forestry.ro

    RăspundețiȘtergere